A Társasházkezelésben jártas Prominens Kft. Budapesti közös képviselet

Írjon levelet a Prominens képviselőinek
Prominens
Prominens közös képviselet
Közös képviselet - Budapest
Prominens közös képviselet Prominens társasház kezelés
Közösképviselő Új építésű ingatlanok képviselete
Prominens közös képviselet Prominens közös képviselet

Rólunk

A Prominens Ingatlanmenedzsment Kft. tevékenysége a belvárosi társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Budapest egész területén.

Cégünk fő törekvése, hogy megmutassa, Társasházát lehet olcsóbban és jobban működtetni, annál, ahogy most jelenleg Társasháza üzemel, ahogy azt most működtetik.

Széleskörú tapasztalattal rendelkezünk Társasházak üzemeltetése terén.

Azon társasházakban, ahol mi látjuk el a közös képviseleti teendőket, első lépésként felülvizsgáljuk a társasház működési költségeit, hol lehet megtakarítást elérni, valamint lehetőséget keresünk és rendszerint találunk a Társasház bevételeinek növelésére.

Nem számítunk fel külön könyvelési díjat, nincs telefon és egyéb rejtett költség sem, amelyet a Társasházra hárítanánk.

Tagjaink mindegyike rendelkezik a feladat ellátásához szükséges társasházkezelői végzettséggel, ezen kívül jogász,  közgazdász és adószakértő is van tagjaink között, tanácsadással is tudjuk szolgálni a Társasház érdekeit.

Kérésével, kérdésével állandóan elérhet bennünket. Számunkra nagyon fontos a tulajdonosok megfelelő tájékoztatása.

Műszaki szakembereink révén gyorsan és szakszerűen javítjuk ki a Társasház közös tulajdonú helyiségeiben hirtelen fellépő hibákat.

Társaságunk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik az Allianz Biztosítónál 10.000.000 Ft-os értékben. Kapcsolatban állunk a Generali Providencia Biztosítóval, széleskörű ismeretekkel rendelkezünk társasházi biztosításokkal kapcsolatban.

Amennyiben nincs megelégedve jelenlegi közös képviselőjével, vagy azt tapasztalja mehetnének jobban és legfőképpen hatékonyabban Társasháza dolgai, keressen meg bennünket, hívja kollégáinkat ajánlatkérés céljából.

Prominens